www.AproHIR.hu - Ingyenes apróhirdető
Összes : 203103315     Ma : 57
Szabályzat

Tartalomjegyzék :

 • A rendszer bemutatása
 • Ki lehet tagja a rendszernek ?
 • A rendszer szabályai
 • Milyen oldalak kerülhetnek a rendszerbe ?
 • Milyen bannerek kerülhetnek a rendszerbe ?
 • Felhasználói statisztikák
 • Banner megjelenítési arányok
 • Regisztráció, módosítás
 • HTML-kód elhelyezése
 • Ellenôrzés
 • TeleBanner cserebere tagság megszűnése
 • Az üzemeltetô
 • Zárszó

 • A rendszer bemutatása

  Minden felhasználó a saját weboldalán illetve annak aloldalain a rendszer többi felhasználója és a TeleBanner cserebere reklám csíkjait (továbbiakban: banner) megjeleníti.

  A felhasználók a regisztrációkor megadott webcímen és annak aloldalain elhelyezik a TeleBanner cserebere által elôre elkészített HTML-kódot, ami a rendszer működésének alapjául szolgál. Ez a HTML-kód minden olyan esetben aktivizálódik amikor az interneten keresztül grafikus böngészô programmal a felhasználó weboldalait megtekintik.

  A kód segítségével a TeleBanner cserebere rendszer a felhasználók közül véletlenszerűen kiválaszt egyet és ennek a felhasználónak a grafikus bannerét megjeleníti annak a felhasználónak a weboldalán akiét éppen letöltik, ezért a megjelenítô felhasználó pontokat kap, a rá vonatkozó megjelenítési arányok szerint. Ezek a pontok a késôbbiekben saját bannereinek másik felhasználó oldalán történô megjelenítéséhez kerülnek felhasználásra.

  Mivel a rendszer a kölcsönösség elvén működik, ezért az elôbb leírtak egy másik alkalommal viszonozzák ugyanezt a felhasználónak.

  A TeleBanner cserebere rendszerében természetesen használható a "szabványos vagyis inkább a sokak által elfogadott" 468*60 és a "szabványon kívüli vagyis néhányak által kitalált" 408*60 méretű banner is. Az üzemeltetô a 468*60 képpont méretű banner alatt egy 468*15 képpont méretű sávot jelenít meg aminek tartalmát saját hatáskörében határozza meg (lásd a lap alján lévô bannert).


  Ki lehet tagja a rendszernek ?

  A TeleBanner cserebere rendszerébe szabadon és önként jelentkezhet minden természetes és jogi személy, de annak hasznos felhasználója hosszútávon csak az alábbi szabályok elfogadása és betartása mellett lehet. Továbbá elengedhetetlenül szükséges, hogy az interneten bárhol rendelkezzen saját weboldallal aminek a karbantartását végzi vagy végezteti.

  A rendszert minden felhasználó kizárólag a saját felelôsségére használhatja és az abból származó elônyöket saját hasznára fordíthatja.

  A TeleBanner cserebere rendszerébe történô felvételhez és annak használatához néhány regisztrációs adat kitöltése, egy elôre elkészített HTML-kód elhelyezése a felhasználó regisztrációkor megadott weboldalain és ennek a szabályzatnak a maradéktalan elfogadása szükséges.
  A regisztrált felhasználók bannerei csak abban az esetben kerülnek megjelenítésre miután a rendszer adminisztrátor a regisztrációkor megadott adatokat ellenôrizte és a regisztrált weboldalt a szabályokban foglaltaknak megfelelônek találta.


  A rendszer szabályai

  A rendszer az újratöltött oldalakat (Reload) csak egy megjelenésnek számolja, csak grafikus böngészôprogramokkal működik és azokkal is csak akkor ha a képmegjenítô opció nincs kikapcsolva, értelemszerűen ellenkezô esetben nem jelenik meg banner és így pont sem jár érte.

  A bannerek megjelenésének szándékos növelése (robot programokkal illetve bármi más módon) tilos. Gondoljunk csak arra, nekünk sem esne jól, hogy a megszerzett pontjainkat visszaéléssel más a saját hasznára fordítaná.

  A TeleBanner cserebere rendszerébe semmilyen formában nem veszünk fel az alábbi felsorolásban megtalálható oldalakat, illetve nem jelenítünk meg ilyen tartalmú bannereket amelyek:

  • bűncselekményre felbújtó,

  • bűncselekménnyel összefüggésbe hozható,

  • rasszista vagy gyűlöletet keltô,

  • trágár szövegű,

  • rosszhiszemű,

  • félrevezetô,

  • megbotránykoztató,

  • mások becsapására szolgáló,

  • mások indokolatlan lejáratását szolgáló,

  • pornográf anyagokat tartalmazó,

  • 18 éven felülieknek szóló,

  • illegális szoftvereket tartalmazó,

  • az üzemeltetô érdekeit sértô

  információkat tartalmaznak.

  Minden banner megjelenést naplózunk a statisztikák és a rendszer működése érdekében. A rendszernek külön része foglalkozik a nem rendeltetésszerű felhasználás kiszűrésével. Ezért kérjük, hogy a különbözô trükkökkel történô növelést kerüljék, mert ezeket egy program összegzi és az összesítéseket feldolgozzuk.

  A felhasználók elfogadják, hogy ritkán egy megjelenített banner tartalmazhatja más felhasználó illetve a TeleBanner.hu oldalára mutató linket. Ez a böngészôk sokfélesége és a megjelent bannerek elôre meghatározott érvényességi ideje miatt fordulhat elô.


  Milyen oldalak kerülhetnek a rendszerbe ?

  A TeleBanner cserebere rendszerébe, nem veszünk fel erotikus és sex oldalakat, ill ilyen tartalommal is rendelkezô oldalakat.

  Azért mert, nem akarunk hallani és tudni a fentebb említett oldalakról attól még vannak és sokan igénylik is, ezért, hogy senki ne érezze magát kizárva a reklámozás lehetôségébôl külön létrehoztuk a sewa.telebanner.hu címen elérhetô bannercsere rendszert.
  A két teljesen különálló rendszer adatai egymással nem keveredhetnek, így nem fordulhat elô még véletlenül sem, hogy bármelyik rendszerben a másikból megjelenjenek nem kívánatos reklámok.

  Egyben mindjárt szeretnénk is megkérni, hogy akinek a weboldala a 18 éven felüli tartalommal is rendelkezik, a továbbiakhoz kattintson ide : sewa.telebanner.hu


  Milyen bannerek kerülhetnek a rendszerbe ?

  A TeleBanner cserebere rendszerébe, tilos olyan bannereket megadni amik villogással vagy gyors kontraszt változtatással zavaróan hatnak. Igazából az ilyen bannerek arra hívják fel a látogatók figyelmét, hogy minél elôbb távozzananak az oldalról, hogy ne kelljen tovább ezt a zavaró bannert látni. Akinél ilyen bannert találunk figyelmeztetést küldünk, majd lecseréljük egy villogásmentesítettre !

  A rendszerbe csak GIF vagy JPG formátumú 468*60 képpont méretű és max. 32 kbyte terjedelmű bannert lehet elhelyezni. Flash alapú bannerek nem jelennek meg, így ezek elhelyezése értelmetlen.


  Felhasználói statisztikák

  Minden felhasználó a banner megjelenések forgalmi adatait az azonosítója és a hozzá tartozó jelszó ismeretében bármikor megtekintheti. Ezenkívül hetente egyszer az addig összegyűlt és felhasznált pontokról összesített, míg az utolsó 1 hétrôl napi bontásban is részletezve statisztikát küldünk a felhasználóknak, amennyiben a heti statisztika küldést bejelölte. Amennyiben a felhasználó e-mail címe megszűnik vagy bármilyen okból nem elérhetô, úgy a heti statisztika küldését kikapcsoljuk.

  A TeleBanner cserebere felhasználóinak - amennyiben kételyek támadnak a bannerek megjelenésével kapcsolatban - helyben olvasásra lehetôséget biztosítunk a vele kapcsolatos log fájlok megtekintésére.


  Banner megjelenítési arányok

  belépéskor

  "START"

  2:1

  1 hónapos tagság (31 nap) után

  "NOVICE"

  3:2

  3 hónapos tagság (92 nap) után

  "ADVANCED"

  5:4

  6 hónapos tagság (183 nap) után

  "FRIEND"

  10:9

  9 hónapos tagság (274 nap) után

  "VIP"

  1:1

  Minden új felhasználó 2:1 megjelenítési aránnyal indul de, hogy ne érezze magát annyira kitaszítottnak 1000 ajándék pontot kap, ami 1000 db saját bannerének megjelentetését teszi lehetôvé a többi felhasználó oldalain.
  Ez elosztva kerül a felhasználó egyenlegére, mégpedig a következôképpen :
  a regisztráció után 100 pont (200 megjelenés), majd a NOVICE szintet elérve újabb 400 pont (600 megjelenés), ADVANCED szintet elérve újabb 300 pont (375 megjelenés), FRIEND szintet elérve a maradék 200 pont (223 megjelenés) kerül jóváírásra. Ez a lépcsôzetesség a felhasználóknak célokat ad és az üzemeltetô is meg tud gyôzôdni a felhasználó becsületes szándékairól.
  A TeleBanner tagság idejének figyelése automatikusan történik, de ennek ellenére elôfordulhat, hogy elmarad az új szintre léptetés, ebben esetben kérjük egy a problémát feltüntetô levél küldését a fôoldalon található címre, hogy az elmaradást mielôbb pótolni tudjuk.

  A HTML-kód elhelyezésétôl függôen változó arányok :

  (Felhívjuk a figyelmet az "és" valamint a "vagy" logikai műveletek értelmezésére)

  1:1

  Fô "és" bármely a regisztrált oldalhoz tartozó aloldal mindegyikének tetején elhelyezett teljes HTML-kód által megjelenô banner, ami mindenféle scrollozás és trükközés nélkül látható. Nincs banner cserélô rendszer és automatikusan újratöltôdô oldal.

  10:9

  Fô "és" bármely a regisztrált oldalhoz tartozó aloldalon 1024*768 felbontással rendelkezô böngészôkben alapból lapgördítés (scrollozás) nélkül látható teljes HTML-kód által megjelenô banner. Nincs banner cserélô rendszer és automatikusan újratöltôdô oldal.

  5:4

  Fô "és" bármely a regisztrált oldalhoz tartozó aloldal alján elsônek elhelyezett teljes HTML-kód által megjelenô banner. Felesleges üres sorok kihagyása nélkül. Nincs banner cserélô rendszer és automatikusan újratöltôdô oldal.
  (NEM tartozik ide aki egy csomó üres sor kihagyása után helyezi el a banner kódot.)

  3:2

  Fô "és/vagy" bármely a regisztrált oldalhoz tartozó aloldal alján sok-sok üres sor kihagyása után elsôként elhelyezett HTML-kód által megjelenô banner. Nincs banner cserélô rendszer és automatikusan újratöltôdô oldal.

  2:1

  Fô "és/vagy" bármely a regisztrált oldalhoz tartozó aloldalon tetszôleges helyen, de bármely grafikus internet böngészôvel megtekinthetô/látható módon elhelyezett HTML-kód által megjelenô banner. Ide tartozik az is ha nem a teljes HTML-kód kerül elhelyezésre vagy banner cserélôvel van elhelyezve az oldalon, továbbá más bannerek után kerül elhelyezésre a TeleBanner HTML-kódja.

  5:1

  Bármely regisztrált oldalon olyan iframe-ben elhelyezett banner ami alapból nem látszik és csak a felhasználó általi lapgördítés (scrollozás) után válik láthatóvá.

  Létezik még az 100:1 megjelenítési arány, ezt akkor és azzal a nem kifejezetten hasznos felhasználóval szemben alkalmazzuk aki, mégiscsak arra ragadtatja magát, hogy egy nem tisztességes verseny szellemben jeleníti meg mások bannereit.
  Elôször egyhónapos idôtartamra, majd ha a felhasználó viselkedésében továbbra sem történik változás, akkor elôször felfüggesztjük, majd minden figyelmeztetés nélkül megszüntetjük a tagságát.


  Regisztráció, módosítás

  A felhasználók az adataikat az azonosító és jelszó ismeretében bármikor megváltoztathatják. Amennyiben a változtatások weboldal címét és/vagy a bannert is érintik, úgy a felhasználó egy felfüggesztett állapotba kerül, ami a TeleBanner admin általi tesztelésig marad fenn. Ezen idô alatt a felhasználó oldalán nem jelenik meg más felhasználó bannere és az Övé sem jelenik meg más felhasználó oldalain. Ilyenkor kizárólag a TeleBanner logója kerül megjelenítésre. Ezen idôszak alatt semmilyen számolás sem történik.
  Ugyanez az eljárás kerül alkalmazásra minden új felhasználóval szemben is.


  HTML-kód elhelyezése

  A HTML-kódot a felhasználó saját weboldalán helyezi el. Célszerűen legalább egy weboldalon, hiszen e nélkül nem beszélhetünk a rendszer használatáról. Ezen oldal megválasztását a felhasználó szabadon teszi. Természetesen lehetôség van akár az összes oldalon elhelyezni bannert.

  A TeleBanner cserebere elôre elkészített HTML-kód nem helyezhetô el :

  • rejtett keretekben illetve oldalakon,

  • egy oldalon megjelenô több keretben,

  • jelszóval védett oldalakon,

  • nem görgethető ablakokban és/vagy keretekben ha a banner nem látszik,

  • olyan ablakokban vagy keretekben, melynek méreteibôl adódóan nem látszik egyszerre a teljes banner,

  • felnyíló (PopUp) ablakokban,

  • ahol script, animáció vagy egyéb más kitakarja,

  • automatikusan újratöltôdô oldalakon, ablakokban,

  • egyoldalon többször,

  • nem regisztrált oldalakon, kivéve aloldalak, ha azok a regisztrált oldalhoz tartoznak,

  • olyan layerekben amelyek alapból hiddenre vannak állítva és ezért nem látható a banner.

  Összességében minden olyan helyen ahol a banner funkcióját gátló tényezô szerepel, ennek megítélését a TeleBanner rendszer adminisztrátora a saját hatáskörében dönti el.

  A HTML-kód kizárólag az üzemeltető hozzájárulásával változtatható meg, ez alól az "oldal_neve" rész kivételt képez.
  A felhasználó kizárólag a regisztrációkor megadott webcímre, valamint az ehhez tartozó weboldalaira is elhelyezheti a HTML-kódot, ebben az esetben az "oldal_neve" rész helyére a weboldal azonosítóját kell beírnia, így minden különbözô oldalon más-más banner jelenjen meg és így ennek megfelelôen gyűljenek pontjai is. Ennek elmulasztásából adódó problémákért kizárólag a weboldal tulajdonosa a felelôs és csakis saját magának tehet szemrehányást.

  Külön kérésre (ha szükséges) segítünk a TeleBanner HTML-kódot a felhasználó weboldalán elhelyezni.


  Ellenôrzés

  Az üzemeltetô idôszakonként ellenôrzi a felhasználók weboldalait, bannereit és az oldalakon elhelyezett bannerkódokat. Amennyiben

  • az oldal megszűnt,

  • a fentebb leírtaknak nem felel meg,

  • önkényesen megváltoztatott HTML-kód található,

  • felnyíló popup ablakban jelenik meg banner,

  • egyáltalán nem látható helyen jelenik meg banner,

  • nem az általad feltüntetett tartalommal rendelkezik az oldal,

  úgy egy figyelmeztetô levelet küldünk és felfüggesztjük az oldal reklámozását és az oldalon a banner megjelenéseket vagy súlyosabb esetben - értesítés nélkül - azonnal töröljük a felhasználót a rendszerbôl, illetve ha az üzemeltetô vagy a rendszer érdekeit sértô kódrészletmódosítás történt akkor szükség esetén a jogi eljárást is megindítjuk.

  Az ellenőrzés azért is hasznos, mert idônként tévedésbôl törlik a felhasználók a megadott bannereiket, ezek ilyenkor kiderülnek és így tudjuk a felhasználót értesíteni róla, hogy nem jó bannerének elérése. Ilyenkor értékes megjelenéseket veszít azáltal, hogy a rendszerben megjelenítésre kerülne bannere, de a kép helyett csak egy nem megjeleníthetô ikon látható.

  Egyébként pedig egy bölcs mondás :
  "Az ellenôrzés a bizalom alapja !"


  TeleBanner cserebere tagság megszűnése

  A felhasználó bármikor megszüntetheti tagságát egy a fôoldalon található e-mail címre küldött a tagságának megszüntetését kérô levélben, melyben feltünteti az oldal azonosítóját is, ennek hiányában nem tudjuk tagságát megszüntetni. Ezt a levelet csak arról az email címrôl fogadjuk el amelyik a rendszerbe van regisztrálva.
  A felhasználó regisztrációja automatikusan megszűnik amennyiben 30 napnál hosszabb ideig nem érkezik bannermegjelenési információ a regisztrált oldalról.
  A regisztráció és annak ellenôrzése után a regisztrált oldal olyan változásokon megy át ami a szabályokban foglaltaknak nem megfelelô, úgy az üzemeltetô a felhasználót felfüggeszti illetve kizárja a rendszerbôl.
  Ezenkívűl minden olyan esetben ami ellentétes a szabályokban leírtakkal.


  Az üzemeltetô

  Fenntartja magának a jogot, hogy a TeleBanner cserebere rendszerében a felhasználói regisztrációkor megadott weboldalhoz nem illô tartalmú bannereket eltávolítsa, illetve azokat saját bannerére cserélje le, továbbá a szabályokat bármikor megváltoztassa és alkalmazza azt minden régi és új felhasználóra. A lényegi változtatásokról minden felhasználónak a regisztrációkor megadott e-mail címen tájékoztatást küld. Az e-mailben küldött tájékoztatás bármilyen elmaradása vagy késedelmes elolvasása esetén a felhasználó nem mentesül az új szabályok alól.

  Az üzemeltetô jogosult hibás banner elhelyezés, szabálytalan forgalomnövelés vagy egyéb hibás működést eredményezô esetben a hibára vonatkozó feliratú bannert megjelentetni a felhasználó oldalain.

  A megjelenítésre kerülô bannerekkel kapcsolatban az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy saját hatáskörében döntse el azok megfelelését a szabályokban foglaltaknak és ennek megfelelôen kerüljenek a rendszerbe a bannerek.
  Amennyiben a felhasználó olyan bannert juttat a rendszerbe, ami feljebb történô felsorolásban megtalálható úgy használatát, felfüggesztjük illetve kizárjuk a rendszerbôl. Az ezzel bizonyíthatóan összefüggésbe hozható károkért kizárólag az a felhasználó a felelôs aki ezt a bannert a rendszerbe juttatta.

  A TeleBanner cserebere rendszerében regisztrált felhasználók hozzájárulnak, hogy az oldalaikról a bannerek megjelenésével érkezô információkat az üzemeltetô a rendszer működésének fejlesztéséhez, statisztikák készítéséhez szabadon felhasználhassa. Üzemeltető harmadik félnek át nem adja.

  A TeleBanner cserebere rendszere nem politizál, de ezzel kapcsolatban bármilyen reklámnak helyt adhat.

  Mivel minden egyes banner tartalmát, annak valóságosságát, kinézetét, aktualitását naprakészen ellenôrizni nem áll módunkban, ezért bármely hirdetés tartalmából adódó bármilyen erkölcsi vagy anyagi kár keletkezése esetén, illetve bármilyen okból egyáltalán nem, vagy csak késôbb megjelent, illetve a fentiek miatt törölt vagy bármilyen okból elveszett hirdetések miatt az üzemeltetôvel szemben semmilyen erkölcsi és anyagi követelésnek helye nincs.

  Mivel e világban semmi sem örök és folytonos, ezért a TeleBanner.hu üzemeltetôi bármilyen szolgáltatás kiesés vagy szünetelés, ezzel összefüggésbe hozható kár, adat illetve információvesztés, esetleges megszűnés esetén senkinek és semmilyen erkölcsi és anyagi kötelezettséggel sem tartoznak.


  Zárszó

  A TeleBanner.hu is pocskondiázhatna egyeseket, hogy "a többi csereprogramnál..., többi programnál hiába keres..., míg a többiek..., gyenge színvonalú program..., ez megbízható míg a..., programok bárki jelentkezését..., a többi hasonló..., míg másnál ilyen kevés pont..., saját javára..., a leg leg leg... stb.",

  DE nekünk nincs szükségünk arra, hogy egy másik bannercsere lejáratásával szerezzünk több felhasználót. Mindenki döntse el magában, hogy melyik bannercsere rendszer a neki legmegfelelôbb és eszerint válasszon egyet vagy akár mindegyiket !

  A fentieket elolvastam, megértettem, tudomásul veszem és
  a szabályokat betartom.

  TeleBanner  Powered by Linux   Powered by Perl
  Kattints a hirdetésre
  Kattints ide

  TeleBanner v2.4 © Abyss Software

  © 2000-2024 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.