www.AproHIR.hu - Ingyenes apróhirdető
Összes : 203117175     Ma : 145
K é r d é s e k - V á l a s z o k

Erre az oldalra olyan kérdések kerülnek amiket a felhasználók vagy az érdeklődők tettek fel. A sok éves üzemeltetés során az ember azt hiszi, hogy már nem érheti újabb meglepetés a kérdéseket illetően, de az élet bebizonyítja, hogy még mindenen túl lehet tenni és időnként tudnak még újabb furcsa kérdésekkel elő állni. Az oldalon fentről lefelé vannak időrendi sorrendben az érkezett kérdések és mindegyik alatt a válaszok.

Tartalomjegyzék :

 • Miért jelenik meg kissé szétcsúszva , ill. néhány
  képponttal nagyobb méretben a telebanner mezô ?
 • Mit jelent az arányváltozás utáni megjelenítés ?
 • Ha egy bannerre kattintok miért jön be másik oldal ?
 • Miért írja ki, hogy csak web-en
  keresztül hiszen én onnan netezek...
 • Web-en keresztül nézem az oldalt,
  de mégis az elôzôt írja ki ?
 • Mi a biztosíték, hogy a megjelenésekkel
  arányosan meg is kapom a pontjaimat ?
 • Rengeteg bannermegjelenést regisztrált a rendszer,
  de alig kattintottak a bannereimre...
 • Mit jelent a Banner URL ?
 • Nem jelenik meg máshol a bannerem ...
 • Hogyan lehet minden oldalra bannert tenni ?
 • Miért nem működik a HTML kód ?
 • Mire is jó az a 88*31 logo ?
 • Oldalamon csak a Telebanner jelenik meg. Miért ?
 • Mit jelentenek a megjelenítési arányok ?
 • Mekkora méretű lehet a banner ?
 • NAGY betű, kis betű különbözik ?
 • Nem tudok bejelentkezni !
 • Nem jó megjelenítési arányban vagyok ! Miért ?
 • Oldalamon csak HTML kód jelenik a banner helyett. Miért ?
 • Másik oldalt szeretnék relámozni, mint ahol a banner megjelenik !
 • Azt a választ kapom, hogy nem gif, vagy jpg formátumú a banner, pedig AAAAAZZ !
 • Azt a választ kapom, hogy nem gif, vagy jpg formátumú a banner, pedig nem ingyenes tárhelyen van és gif vagy jpg kiterjesztése van !
 • Az oldalamon megjelennek a bannerek, de az én bannerem nem jelenik meg máshol és ennek számolása is elmarad. Miért ?
 • Az oldalamon más méretű bannert szeretnék megjeleníteni. Lehet ?
 • Van-e olyan regisztrációs felület, ahol egyszerre több oldal címét is meg lehet adni ?
 • Oldalam regisztrált tagja a rendszernek, ekkor elhelyezhetem oldalalom más bannercsere rendszerek bannereit is ?
 • Regisztrációkor nem adtam meg logót. Hogyan adhatom meg ezt utólag ?
 • Azt a levelet kaptam, hogy egy ideje nem jelent meg banner az oldalamon és nem tudok belépni sem a rendszerbe. Mit tegyek ?
 • Miért nincs önöknél hirdetés feladási lehetőség ? Oldalukon nem ezt ígérik !
 • Nem tudok bejelentkezni. Miért ?
 • Milyen időpontban jelennek meg a bannereim ?
 • Milyen oldalakon jelennek meg a bannereim ?
 • Milyen bannerek jelennek meg az oldalamon ?
 • HTML kódot hogyan tudom megkapni ?

 • Miért jelenik meg kissé szétcsúszva , ill. néhány képponttal nagyobb méretben a telebanner mezô ?

  A különbözô böngészôk eltérôen értelmezik a html kódokat. A regisztráció után kiküldött e-mailben a html kóddal együtt jeleztük, hogy a html kódot egysorba sortörés nélkül kell elhelyezni. Ezzel a megoldással a böngészôk többségében a html kód úgy értelmezôdik, ahogy azt elvárjuk tôle.
  Teendô :
  Manuálisan ki kell szedegetni a sorvégeket és újra egy sorrá kell alakítani a kódot a html szabályai alapján. Példa.  Mit jelent az arányváltozás utáni megjelenítés ?

  Mivel rendszerünk a megjelenítési arányok változtatásával honorálja a hosszútávú felhasználókat, ezért idônként a megjelenítési arányok változnak. A feldolgozás szempontjából a változás pillanatától szükséges a számlálókat nullázni, viszont hogy ne vesszenek el az eddig regisztrált adatok ezért ezek is tároljuk.  Ha egy bannerre kattintok miért jön be másik oldal ?

  1., A böngészôk sokfélesége miatt fordulhat elô ilyen eset. Az oldalak letöltôdésekor a böngészô program a "cache"-ben eltárolja azokat és amikor RELOAD vagy egy újabb oldalletöltés kérés érkezik akkor onnan jeleníti meg a képeket és nem tölti le ismét azokat a serverekrôl.
  2., Amelyik oldalon megjelenik a banner annak tulajdonossa nem írta át a "page=oldal_neve" részt, ez szintén az elôzô esetben említett "cache" problémából adódik az elôzô bannermegjelenítés képéhez egy újabb cím tartozik.
  Ez a két dolog egy szerencsétlen párosításban jó nagy összevisszaságot tud művelni.  Miért írja ki, hogy "csak web-en keresztül" hiszen én onnan netezek...

  Ha lokálisan, de internet kapcsolat közben egy fájlkezelôbôl indítod el azokat a html fájlokat melyek tartalmazzák a TeleBanner kódjait akkor, ez a felirat jelenik meg. Ilyenkor nem számítódik fel pont senkinek. Ebben az esetben erre a bannerre kattintva csak a TeleBanner.hu oldalaira lehet jutni.  Web-en keresztül nézem az oldalt, de mégis az elôzôt írja ki ?

  Az a furcsa helyzet áll elô, hogy némelyik kábelneten keresztül netezô gép vagy tűzfal a kéréskor nem küldi el az oldal azonosítóját és így rendszerünk úgy veszi, mintha lokalból történt volna a megjelenítés.  Mi a biztosíték, hogy a megjelenésekkel arányosan meg is kapom a pontjaimat ?

  Mivel rendszerünk 2001-ben indult és nem néhány hetes vagy hónapos működésre rendezkedett be, így saját érdekünk, hogy felhasználóink meg legyenek elégedve. Ebbôl kifolyólag nem engedhetjük, meg magunknak, hogy akárcsak 1 pontot is bárkitôl ellopjunk. Elôször is mert nem vagyunk rászorulva, másodszor pedig néhány pont miatt nem fogjuk magunkat lejáratni az interneten. Ezenkívűl a felhasználók bármikor megtekinthetik aktuális egyenlegüket és figyelemmel kisérhetik a gyűjtött pontok alakulását vagy akár helyben olvasásra a saját logfájljaikat is megtekinthetik.  Rengeteg bannermegjelenést regisztrált a rendszer, de alig kattintottak a bannereimre...

  Sajnos mivel egy nagy reklám világban élünk, ezért már nem olyan egyszerű felkelteni az emberek érdeklôdését. A TV reklámoknak is nagyon kis része jut célba, a bannercsererendszerekben ez csak kb. 1-2 %-ra tehetô és akkor ez már egészen jónak mondható. Lehet, hogy semmit mondó bannert készítettél vagy lényegtelen információkat írtál rá. Próbálj figyelemfelkeltô, érdekes, tömör és az emberi kíváncsiságot felcsigázó bannert készíteni. Minden reklámnak tulajdonsága, hogy nem minden megjelenés éri el célját, mert pl. hiába akarunk eladni egy fél disznót egy vegetáriánusnak :). Ezt próbáljuk ellensúlyozni azzal, hogy különbözô kategóriákat hoztunk létre, hogy egy-egy banner csak az érdeklôdésre számot tartó oldalakon jelenjen meg, így is növelve rendszerünk hatékonyságot. Egy nagy forgalmú oldal vagy portál esetében viszont esetleg az lehet célravezetôbb, ha minél több különbözô oldalon jelenik meg reklám.  Mit jelent a Banner URL ?

  A banner URL-je azt jelenti, hogy az internetrôl ezt a webcímet beírva megjelenik az a kép vagy banner amit a bannernek szántunk. Legyen a példa nevünk a www.bannerpelda.hu vagy amennyiben ingyenes szolgáltatónál van elhelyezve weboldalunk úgy a www.ingyenesszolgaltato.hu/nevunk. A banner neve pedig legyen az enbannerem.gif vagy enbannerem.jpg. Na most ha a banner ugyanabban a könyvtárban van mint az index.html fájl, akkor a banner URL így néz ki: https://www.bannerpelda.hu/enbannerem.gif vagy https://www.bannerpelda.hu/enbannerem.jpg Amennyiben mondjuk a bannerek könyvtárba helyezed el úgy a következô képpen alakul a dolog: https://www.ingyenesszolgaltato.hu/nevunk/bannerek/enbannerem.gif vagy https://www.ingyenesszolgaltato.hu/nevunk/bannerek/enbannerem.jpg A saját bannerünk URL-je: https://telebanner.hu/tbbb.gif. Ebben az esetben a banner ott van elhelyezve ahol az index.html fájl található. Probléma lehet még ha a html fájl után szerepel "/" jel. Ezt csak a domain nevek után kell megadni.  Nem jelenik meg máshol a bannerem ...

  Amennyiben ingyenes szolgáltatónál vagy olyan tárhelyen helyezted el weboldalad, ahol reklámcsík jelenik meg a böngészô felsôrészében, úgy itt lehet a megoldás a problémára :
  Szóval a nevunk.szolgáltató.hu/banner.gif címre az ingyenes szolgáltató reklámcsíkja is hozzáadódik a képhez, ezt a www.szolgáltató.hu/nevunk/banner.gif abszolút URL cím megadásával tudjuk kiküszöbölni.

  Ez akkor is fenn áll ha a freewebnél regisztrált domain neved van, ilyenkor is az elôzô példához hasonlóan kell eljárni vagy a freeweb üzemeltetôjét kell megkérdezni az esetrôl, hogy miért biggyeszti a bannerhez is oda a reklámját.

  Ilyen a gportalos helyre regisztrált bannerekkel is elôfordul, sajnos erre nincs trükk, ilyen esetben a felhasználó bannerét saját szerverünkön helyezzük el.

  Egyéb esetben ellenôrizd a banner megjeleníthetôségét, pl. azon a helyen van-e amit megadtál a regisztrációkor, megfelelô formátumban van-e, nem sérült-e a fájl tartalma stb...

  Ha az eddig leírtak alapján sem sikerül megoldani a problémát, akkor a fenti e-mail küldés segítségével részletesen leírva (azonosító, mi a hibajelenség, milyen hibaüzenet, hol van a banner címe, stb...) juttasd el hozzánk és mi segítünk megoldani azt.  Hogyan lehet minden oldalra bannert tenni ?

  A kapott HTML kódban két helyen szerepel az "oldal_neve" rész. Az elsô az oldal azonosítása míg a második, a bannerek megjelenítéséhez és a pontok számolása miatt szükséges. A kódban az "oldal_neve" részt nem kötelezô, de célszerű kicserélni az oldal azonosítójára, ill. betűket vagy számokat tartalmazó tetszôleges hosszúságú szövegre (max.64 betű/szám). Nem szabad írásjeleket, szóközt és egyéb vezérlô karaktereket használni, mert azok zavart okozhatnak a működésben és esetleg a pontok nem megfelelôen gyűlnek. Miért is célszerű ? mert ugyanazzal az oldal névvel érkezô megjelenéseket ugyanattól a felhasználótól a rendszer egynek számolja.  Miért nem működik a HTML kód ?

  Elôfordulhat, a windózos word vagy frontpage programoknál, hogy sajátságosan értelmezik a vezérlô karaktereket és azokat átalakítják. Ebben az esetben egyszerűen Text dokumentumként kell megnyitni a html oldalt és abba bemásolni a kódot. Ha ez így nem jár eredménnyel akkor már a túl intelligens levelezô program alakítja át a html kódot. Ilyenkor a TeleBanner.hu oldalon a bejelentkezés alatt a "HTML kód lekérése" gombra kattintva és az utána megjelenô oldalon a szövegmezôben lévô részt kell kijelölni és azt bemásolni a weboldalba. A sortörésnek ehhez a hibához semmi köze sincs, anélkül is működik a kód.  Mire is jó az a 88*31 logo ?

  A logo megadása nem kötelelzô, ez csak a Partnerek listájában szerepel, kizárólag informatív és figyelemfelkeltô szerepe van. Mérete pixelekben (képpontokban) értendô, tehát a 88*31 azt jelenti, hogy 88 képpont széles és 31 képpont magas képrôl van szó.
  Miért éppen 88*31 ? Úgy tűnik, hogy ezt a méretet találta ki valaki és aztán a világon nagyon sokan igazodtak ehhez. A logo csak .jpg vagy .gif fájl lehet és célszerű ott elhelyezni ahol a banner is van.
  Ha nem kerül megadásra logó akkor alapértelmezésben a https://telebanner.hu/tbnologo.gif címen elérhetô kép kerül megjelenítésre.  Oldalamon csak a Telebanner jelenik meg. Miért ?

  Ez a regisztráció után teljesen természetes, ugyanis a regisztráció aktiválására akkor kerül sor amikor munkatársunk felkereste weboldalad és a szabályokban foglaltak szerint megfelelônek találta azt. Ebben az esetben aktiválja regisztrációdat, melyrôl egy levelet is küld, ellenkezô esetben a regisztráció aktiválása várat magára és ilyenkor csak a Telebanner kerül megjelenítésre. Amennyiben 30 napon belül nem kerül sor az aktiválásra (októl függetlenül) a regisztráció automatikusan törlésre kerül. Az aktiválás idônként késhet (munkatársunk más irányú elfoglaltsága miatt), ilyenkor írj egy e-mailt.  Mit jelentenek a megjelenítési arányok ?

  Amikor a rendszert útjára indítottuk nem gondoltuk volna, hogy ez is magyarázatra szorul. Így mivel ezen az oldalon azok a kérdések és válaszok fordulnak elô amiket a felhasználók, ill. az érdeklôdôk tettek fel, hát ez a kérdés is ide került.
  Tehát mivel ez egy csere alapon működô rendszer, így meghatározható, hogy ki milyen arányban cseréli el a megjelenített bannereket. (Az arány szó leírása a magyar értelmezô kézi szótárban található). Ha a felhasználó a 3:2 megjelenítési arányban van akkor az azt jelenti, hogy Ô az oldalán megjelenít 3 db bannert és ezért cserébe a rendszerben 2 db bannere jelenik meg más oldalakon, ha a felhasználó az 1:1 megjelenítési arányban van akkor Ô az oldalain megjelenített bannerek után ugyanannyi bannere jelenik meg a rendszerben lévô tagok oldalain.
  Például : a felhasználó oldalát 17 alkalommal töltôtték le és azon megjelent 17 alkalommal a telebanner rendszerébôl bárkinek a bannere akkor ez az 1:1 megjelenítési arány esetén 17 pontot jelent a felhasználónak és ez 17 db saját bannerének megjelenését fogja eredményezni a rendszerben lévô tagok oldalain.  Mekkora méretű és milyen lehet a banner ?

  Az elkészített banner mérete max. 32 kbyte lehet, ez a mérethatár független attól, hogy animált a banner vagy sem, míg szélessége 408 vagy 468 képpont, magassága 60 képpont és formátuma GIF vagy JPG lehet. A rendszer jelenleg FLASH alapú bannert NEM fogad.
  A banner méret korlátozás azért történik, mert volt példa, aki 1 Mb-os bannert tett a rendszerbe, és ez meglehetősen lassítja a bannerek letöltődését. A megadott kbyte mérethatár pont megfelelő a gyors működéshez. Ha ebbe nem fér bele a bannered, akkor ügyes átgondolással esetleg át lehet tervezni, hogy lényegretörőbb és gyorsabban letöltődő bannert kapjál.  NAGY betű, kis betű különbözik ?

  Elôfordult, hogy a küldött HTML kódban valamilyen oknál fogva a felhasználó az ID=szám azonosító helyett az id=szám került megadásra. Amennyiben ez kisbetűre cserélôdik, úgy a kód nem működik helyesen és egyáltalán nem számol semmit sem. Tehát csak nagy betűvel írt "ID" azonosítóval működik a rendszer helyesen. Célszerű ezt ellenôrizni, ha valamiért csak a TELEBANNER jelenik meg. Az ebbôl eredô utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni.  Nem tudok bejelentkezni !

  Ez a leírás régi rendszer szerint volt érvényben. Lásd lejjebb.
  Gyakran elôfordul, fôleg új felhasználóknál, hogy az azonosítóhoz a saját nevét vagy weboldal nevét írja be. A rendszer ebben az esetben természetesen azt fogja válaszolni, hogy nincs ilyen azonosító. Ilyenkor az a hiba, hogy az azonosító egy szám és nem név vagy más adat. Ezt a számot a regisztrációkor osztja ki a rendszer automatikusan és egy levélben el is küldi a felhasználónak. Tehát amikor a rendszer az azonosítót kérdezi akkor ezt a számot kell megadni.  Nem jó megjelenítési arányban vagyok ! Miért ?

  Kéretik megtekinteni a Szabályokat. Látható, hogy a banner elhelyezés is számít az arányok alakulásában. Weboldalakon a bannerek helye különbözô értékkel bír és eszerint változik a megjelenítési arány is. Akár az is elôfordulhat, hogy a rendszernek már két éve tagja vagy, és egyszercsak eszedbe jut, hogy a bannert sok más banner után helyezed el, ilyenkor a megjelenítési arányod lecsúszik a 2:1-re hiába vagy már két éve tagja a rendszernek, de az is elôfordulhat, hogy mégis úgy döntesz, hogy jobb megjelenési arányt szeretnél, akkor a leírásban foglaltak szerint helyezd el a bannereket az oldaladon és írj egy levelet nekünk.  Oldalamon csak HTML kód jelenik a banner helyett. Miért ?

  Elôfordulhat, a windózos word vagy frontpage programoknál, hogy sajátságosan értelmezik a vezérlô karaktereket és azokat átalakítják. Ebben az esetben egyszerűen Text dokumentumként kell megnyitni a html oldalt és abba bemásolni a kódot. Ha ez így nem jár eredménnyel akkor már a túl intelligens levelezô program alakítja át a html kódot. Ilyenkor a TeleBanner.hu oldalon a bejelentkezés alatt a "HTML kód lekérése" gombra kattintva és az utána megjelenô oldalon a szövegmezôben lévô részt kell kijelölni és azt bemásolni a weboldalba. A sortörésnek ehhez a hibához semmi köze sincs, anélkül is működik a kód.  Másik oldalt szeretnék relámozni, mint ahol a banner megjelenik !

  Erre nincs lehetôség ! Ha szégyenled, hogy egy banner jelenik meg azon az oldalon, amit reklámozni szeretnél, akkor ne tedd ki ! Semmi akadálya, nem kell elhelyezni a bannert sehol sem ! Ja, hogy ekkor nem is jelenik meg a Te bannered sem sehol ! Ja, hogy ez így nem jó ?! Akkor lehetôség van a fizetôs megjelenésre, ilyenkor nem kell semmilyen kódot beilleszteni, semmilyen idegen bannert megtűrni az oldalon, semmivel sem kell törôdni, csak megrendelni annyi banner megjelenést amennyit csak szeretnél és már megy is reklám ...  Azt a választ kapom, hogy nem gif, vagy jpg formátumú a banner, pedig AAAAAZZ !

  Ez is magyarázatra szorul, mivel már többen ingerülten és felháborodottan írták, hogy pedig AAAAAZZ ! Szóval ebben az esetben az lehet a probléma, hogy ingyenes szolgáltatónál elhelyezett banner a letöltéskor a szolgáltató oda teszi a saját reklámját is, persze ez ugye nem tartozik a bannerhez ??? A freeweb-nél így kell megadni a banner URL-t :
  https://freeweb.hu/oldalneve/banner.gif
  és nem
  https://oldalneve.freeweb.hu/banner.gif

  míg az atw-nél így kell megadni a banner URL-t :
  https://users.atw.hu/oldalneve/banner.gif
  és nem
  https://oldalneve.atw.hu/banner.gif.  Azt a választ kapom, hogy nem gif, vagy jpg formátumú a banner, pedig nem ingyenes tárhelyen van és gif vagy jpg kiterjesztése van !

  Rendkívűl egyszerű a dolog, egyszerűen azért nem ismeri fel gif, vagy jpg formátumúnak a bannert, mert az nem az ! Valószínűleg mentés vagy valamilyen fájl művelet közben egyszerűen át lett nevezve a kép fájl gif vagy jpg-re. Ha egy lavorra ráíjuk, hogy autó attól még az lavor marad, vagyis ha egy képet átnevezünk gif-re vagy jpg-re attól még az eredeti képformátumú kép marad, mint pl. bmp, png, tif, stb....  Az oldalamon megjelennek a bannerek, de az én bannerem nem jelenik meg máshol és ennek számolása is elmarad. Miért ?

  Az ok rendkívűl egyszerű, ha a szabályzatot elolvasta volna akkor tudná, hogy minden módosítás magával vonja a megjelenések automatikus felfüggesztését, aminek pontos leírása a szabályzaton belül elolvasható. Ez mindaddig így marad amíg az admin megvizsgálja az oldalt és ha mindent rendben talál akkor visszahelyezi a regisztrációt a teljes jogú tagok közé és ettôl az idôponttól ismételten megjelenik a felhasználó bannere a rendszerben. A felfüggesztés alatt megjelenített bannerek száma nem veszik el ! Azok összesítve vannak mint ahogy az látható a megjelenített bannerek számánál és amikor a felfüggesztésbôl visszakerül a felhasználó, akkor az addig gyűjtött pontok felhasználásra kerülhetnek.  Az oldalamon más méretű bannert szeretnék megjeleníteni. Lehet ?

  A szabályzat és a segítség menüpontokat tüzetesen átolvasva hamar kiderül, hogy a rendszerbe mindenki 406*60 vagy 468*60 méretű bannert helyez el, ebbôl kifolyólag más méretű banner nem áll rendelkezésre, így nem lehet más banner méretet elhelyezni. Mielôtt az az ötlete támadna, hogy átméretezve mégis lehetne, elôtte vegye figyelembe, hogy ha a fenti banner méretet összezsugorítja vagy széthúzza az Ön által elképzelt méretre, akkor szó szerint egy torz kép válik belôle, ami förtelmesen randa és olvashatatlan lesz. Ugye ilyet Ön sem látna szívesen a weboldalán ?  Van-e olyan regisztrációs felület, ahol egyszerre több oldal címét is meg lehet adni ?

  Nincs. Miért is lenne erre szükség ? Egy domain névhez egy regisztráció tartozik. Ha Önnek több domain neve van, akkor annyi regisztrációt tegyen amennyi önálló domain névvel ellátott oldalon szeretne bannert elhelyezni. Ha egy azon domain név több weboldalára is tenne bannert, akkor fentebb a " Hogyan lehet minden oldalra bannert tenni ? " menüponton található információt olvassa el.  Oldalam regisztrált tagja a rendszernek, ekkor elhelyezhetem oldalalom más bannercsere rendszerek bannereit is ?

  Igen. Természetesen mindenki annyi bannercsere rendszerhez csatlakozik amennyit jónak lát és annyi bannert helyez el az oldalán amennyi csak tetszik. Ha a TeleBanner lesz oldaladon az elsô akkor 3:2, 5:4, 10:9, 1:1 aránnyal működik a bannercsere, míg ha más bannerek után jelenik meg a TeleBanner akkor csak 2:1 arányban fog működni.  Regisztrációkor nem adtam meg logót. Hogyan adhatom meg ezt utólag ?

  A válasz rendkívül egyszerű ! Be kell jelentkezni a főoldalon a menüben található "Be-Kijelentkezés" menüpont segítségével. Sikeres bejelentkezés után az "Adminisztráció" menüpont, majd ott kiválasztja, hogy melyik regisztrációját szeretné megtekinteni és ezután "Felhasználói adatok módosítása" gombra kattintva a megjelenő weboldalon a logó megadásával érheti el a kívánt eredményt.  Azt a levelet kaptam, hogy egy ideje nem jelent meg banner az oldalamon és nem tudok belépni sem a rendszerbe. Mit tegyek ?

  A rendszer automatikusan kiveszi a forgalomból az inaktív regisztrációkat. Ilyenkor ez egyenértékű a törléssel, de egy átmeneti tárolóba kerülnek a regisztrációs adatok a végleges törlés előtt, pontosan azért, hogyha a felhasználó mégis meg szeretné tartani a regisztrációt akkor ezt könnyen meg lehessen tenni és ne kelljen neki újat regisztrálni.
  A tag kérésére az adminisztrátor visszahelyezi a rendszerbe a tagságot és az eredetileg megküldött azonosítóval és a beállított jelszóval ismét lehet módosítani az adatokat.  Miért nincs önöknél hirdetés feladási lehetőség ? Oldalukon nem ezt ígérik !

  Egészen egyszerűen azért nincs mert ez nem egy apróhirdető rendszer. A szabályzat elolvasása után világosan látszik, hogy itt webodalakat lehet hirdetni és nem eladó autót, ingatlant vagy tárgyakat. Persze lehet ezeket is hirdetni úgy, hogy készít egy weboldalt amin elhelyezi a hirdetését, és ezután azt a weboldalt regisztrálja a rendszerbe. Ezután a rendszer azt a weboldalt reklámozza amit regisztrált a rendszerbe amin vélhetően rajta van a hirdetése is !  Nem tudok bejelentkezni. Miért ?

  Az új egyesített regisztrációs rendszer bevezetésével azt kívántuk elérni, hogy egy regisztrációval lehessen igénybe venni az AproHIR.hu, a LinkTAR.hu, TeleBanner.hu, és TeleWEB.hu weboldalaink szolgáltatásait. Az új rendszer sütiket (cookies) használ azonosításra. Amelyik böngészőprogramban ezek tiltva vannak, abból nem fog sikerülni bejelentkezés, vagy engdélyezni kell azok használatát. Három különböző böngésző programmal is teszteltük a bejelentkezést és a használatot. Ezek az Internet Explorer 6, Firefox 3.0.7, OPERA 9.52 böngésző programok. Mind a 3 gond nélkül kezelte a bejelentkezést és az oldalak használata is működött. Ha valakinek ezek után sem működik, akkor szokták azt mondani, hogy a hiba az Ön készülékében van. :)  Milyen időpontban jelennek meg a bannereim ?

  Amilyen időpontokat kiválaszottt weboldalának bejegyzésekor illetve az Adminisztráiós felületen. A nap 24 órája 4 órás csoportokra van bontva, így eléggé megfelelően beállítható az, hogy mely időpontokban jelenítse meg a rendszer az Ön bannereit. Kiválaszthat akár csak egy 4 órás intervallumot, de akár az össszeset is, így a nap 24 órájában megjelenik bannere a A rendszer bemutatása szerint.  Milyen oldalakon jelennek meg a bannereim ?

  Amilyen témaköröket kiválaszottt weboldalának bejegyzésekor illetve az Adminisztráiós felületen az erre vonatkozó kérdésnél. Továbbá a A rendszer bemutatása szerint.  Milyen bannerek jelennek meg az oldalamon ?

  Amilyen témaköröket kiválaszottt weboldalának bejegyzésekor illetve az Adminisztráiós felületen az erre vonatkozó kérdésnél. Továbbá a A rendszer bemutatása szerint.  HTML kódot hogyan tudom megkapni ?

  A HTML kódot a rendszerbe történt regisztráció után emailben küldjük meg. Ha ezt az emailt valamiért nem kapja meg vagy nem tudja megnyitni, akkor a TeleBanner weboldalon történő bejelentkezés után letölthető.  TeleBanner.hu  Powered by Linux   Powered by Perl
  Kattints a hirdetésre
  Kattints ide

  TeleBanner v2.4 © Abyss Software

  © 2000-2024 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.