www.AproHIR.hu - Ingyenes apróhirdető
Összes : 203083444     Ma : 37
Bannercsere rendszer már 23 éve
Egy google és facebook mentes
bannercsere rendszer.
Azoknak akik tudják miért jó az !

A TeleBanner.hu már 2001 óta folyamatosan üzemelô reklámbanner csere rendszer segít, hogy weboldaladra még többen rátaláljanak.

A TeleBanner cserebere megjenítési arányai

belépéskor

"START"

2:1

1 hónapos tagság után

"NOVICE"

3:2

3 hónapos tagság után

"ADVANCED"

5:4

6 hónapos tagság után

"FRIEND"

10:9

9 hónapos tagság után

"VIP"

1:1

Viszont a megjelenési arányok nagyban függenek a banner elhelyezesének módjától.

Minden új felhasználó 1000 ajándék pontot kap, ami 1000 db saját bannerének megjelentetését teszi lehetôvé a többi felhasználó oldalain.

A TeleBanner cserebere rendszerébe szabadon és önként jelentkezhet minden természetes és jogi személy, ennek megfelelôen tagságukat is bármikor megszüntethetik.

A rendszert minden felhasználó saját felelôsségére használhatja és az abból származó elônyöket saját hasznára fordíthatja.

A TeleBanner rendszerében használható 468*60 és a 408*60 méretű banner is.

Részletesen a szabályok menüpontban olvasható : szabályok


SEX és WAREZ oldalakat nem vesz fel rendszerünk. Kérjük, hogy az ilyen tartalmú oldalakat kizárólag a https://sewa.telebanner.hu címen lévô másik bannercsere rendszerbe regisztráljátok, mert ide nem tudjuk fogadni.


Hírek:

2023. 12. 17. - Rendszerünket működésbelileg korszerűsítettük


2023. 12. 16. - Áttekintettük a bannercsere piacot és bizony a gugli szinte az összes bannercsere rendszert kivégezte. Ehhez a legegyszerűbb nem bizonyítható, de vélelmezhető technikákat használta fel. Ellehetetlenítés, keresési találatok befolyásolása, piaci erőfölénnyel való visszaélés, és a klasszikus nagyhal megeszi a kishalat, de ha nem éhes rá akkor egyszerűen majd a kishal megdöglik, mert az összes hirdető elpártol. Talán 1-2 mai napig is teljes funkcionalítással működő rendszert lehet találni.
Még nem adjuk fel, kitartás !


2023. 09. 01. - 22 éves a Telebanner csere rendszer


2018. 09. 01. - 17 éves a Telebanner csere rendszer


2017. 09. 01. - 16 éves a Telebanner csere rendszer..., hogy repül az idő


2014. 09. 01. - 13 éves a Telebanner csere rendszer


2014. 02. 05. - 200.000.000 megjelenésen túl

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt is megérhettük, köszönet a felhasználóknak, a látogatóknak, az internet szolgáltatóknak és mindenkinek aki segítette munkánkat. Reméljük együtt ünnepelhetjük a 300.000.000. megjelenést is.
De így visszatekintve az elmúlt évekre sajnos az alábbit lehet levonni:
A gugli birodalom minden létező élő és mozgó konkurrenciát letarol, megfojt.
De nem adjuk fel !


2013. 09. 01. - 12 éves a Telebanner csere rendszer


2012. 09. 01. - 11 éves a Telebanner csere rendszer


2011. 09. 01. - 10 éves a Telebanner csere rendszer


2010. 09. 01. - 9 éves a Telebanner csere rendszer


2010. 01. 01. - Mindenkinek BUEK...


2009. 09. 01. - 8 éves a Telebanner csere rendszer


2009. 03. 28. - Rendszereinkben egyesítettük a regisztrációt. Így mostmár egy és ugyanazon regisztrációval lehet használni az AproHIR.hu, LinkTAR.hu, TeleBanner.hu és TeleWEB.hu szolgáltatásait.


2008. 12. 25. - Boldog karácsonyt kívánunk minden kedves felhasználónknak és ide látogatónak.


2008. 11. 03. - Az adminisztráció elindult. Köszönjük a türelmet.


2008. 10. 31. - Kedves új és régi tagok. Az adminisztráció jelenleg késedelmet szenved. Mindezért a magyarországon egyeduralkodó T márkanevet viselő T-tetű cég nemtörődömsége és hálózatukon szükséges fejlesztések elmaradása miatt adódó internet szolgáltatási problémák a felelősek. Türelmet kérünk. A régóta nem élesített regisztrációkat bánatpontokkal ellensúlyozni fogjuk előre láthatólag november első heteiben.


2008. 09. 01. - 7 éves a Telebanner csere rendszer


2007. 11. 07. - Már megint....

Valami ingyenes tárhelyen működött bannerkomból kikupálódott bannercsere rendszer azzal hivalkodik, hogy

"Nálunk nincsenek arányok!"

továbbá

"A hirdetésed így akár többször is megjelenhet máshol, mint ahányszor nálad jelenik meg a többiek reklámja "

A TeleBanner.hu sok éves tapasztalata alapján az ilyen hihetetlen ajánlatok gyakran oda vezetnek, hogy egyszercsak hoppá az egész bannercsere rendszerük összeomlik és nyom nélkül megszűnik, mert nem tudja fenntartani azt a kecsegtető ajánlatot és idővel a megjelenések hiányba mennek át. Ez az egész rettentően hasonlít a médiákból már gyakran megismert pilótajátékokhoz.

Közvetlenül a fő oldalon olvashatjuk is a pilótajátékra utaló megfogalmazást :
"Nem számoljuk, hányszor jelenik meg oldaladon a Bannerkom kódja, a Te reklámod ettől függetlenül - amikor sorra kerül - megjelenik."
No comment

Ugyanez a bannercsere rendszer a szabályainak egyes részeit mindenféle módosítás nélkül egyszerűen lemásolta a TeleBanner oldaláról és beillesztette a saját oldalába, csak a TeleBanner nevet törölte ki belőle. Valószínűleg azért nincsenek náluk arányok, mert a kiszolgálóprogramot nem tudják lemásolni, és elkészíteni meg nem is tudnák önállóan.


2007. 09. 01. - 6 éves a Telebanner csere rendszer


2006. 11. 26. - 100.000.000 megjelenésen túl

Nagy örömünkre szolgál, hogy megérhettük ezt a számot is, köszönet a felhasználóknak, a látogatóknak, az internet szolgáltatóknak és mindenkinek aki segítette munkánkat. Reméljük együtt ünnepelhetjük a 200.000.000. megjelenést is.


2005. 11. 16. - Banner megjelenés napszakok szerinti választása

Rendszerünkben lehetôvé tettük, hogy napszaktól függôen 6 különbözô idôpontban jelenjenek meg bannerek más oldalakon. Ezt az új szolgáltatást egyaránt minden régi és új felhasználónk igénybe veheti, amennyiben beállítja az idôtartamokat. Alapértelmezésben minden felhasználónak az összes napszakban megjelenik bannere.


2005. 11. 14. - Banner kiszolgálások száma

Fentebb a logó alatt látható a rendszer indulása óta az összes eddigi és a mai napon a rendszerhez érkezett kérések és banner kiszolgálások száma. (Olyan lett mint egy jackpot :)) Az összes megjelenés számra kattintva megtekinthetô a teljes statisztika napokra bontva.


2005. 11. 13. - Hibaüzenetek a bannereken

A hibásan elhelyezett bannerkódok felügyeleti programját tovább fejlesztettük, így a hibának megfelelô hibaüzenet olvasható a banneren azon az oldalon ahol valamiért nem működik rendben a html kód. Ezzel kapcsolatban kérdéseket a fenti e-mail elérhetôségen fogadunk.


2005. 08. 02. - Néha nem elérhetô...

Többen jelezték, hogy rendszerünket nem lehet mindig és mindenhonnan elérni. Ez hatáskörünkön kívűl esô internet routolási hiba. Jeleztük az internetszolgáltatók felé.


2005. 01. 05. - Újdonság !

Rendszerünkben lehetôvé tettük, hogy a felhasználók kétféle bannert adhassanak meg és ezek váltakozva jelenjenek meg a rendszerben. Ezt az új szolgáltatást egyaránt minden régi és új felhasználónk igénybe veheti, amennyiben kitölti a regisztrációnál vagy az adatmódosításnál a Banner II. rovatot is. További igény esetén akár három banner is megadható. Akinek van ilyen jellegű igénye kérjük a fenti elérhetôségen jelezze azt felénk. Megfelelô számú kérés esetén vezetjük be harmadik banner megadásának lehetôségét.


2005. 01. 04. - "EGYES BANNERCSERE oldalak"

újabban azzal hivalkodnak, hogy csak az igazán fontos adatokat kérik, nem úgy mint "MÁSOK". Nálunk a cím és telefonszám megadása Önkéntes, nem kötelezô, a körzetet is csak azért kérjük, hogy képet alkothassunk a felhasználók területi eloszlásáról.

Az összes többi adat bekérése a működéshez vagy olyan extra szolgáltatáshoz szükséges melyet az "EGYES BANNERCSERE oldalak" nem tudnak nyújtani a kiszolgáló programjuk egyszerűsége miatt.

Természetesen az összes adatot bizalmasan kezeljük és harmadik félnek azokat át nem adjuk.


2004. 05. 28. - "Ami jó azt lopják ? :))"

Valami újonnan indult adversitt bannercsere oldal a szabályzatát a mi oldalukról gyüjtögette. Kár, hogy nem volt neki annyi sütni valója, hogy saját szöveget találjon ki vagy legalább egy kicsit átírja.....
Részlet két levelükbôl :

Hello!

Lehet, hogy tényleg hasonlít egy ici-picit, de mostanában nincs idom átírni (sokat kell tanulnom). Megígérem, hogy nyáron átfogalmazom.
...
Na jó! Idom lehet, hogy lett volna, de fogalmazni nem tudok (nem tudom mi lesz velem az érettségin). Majd nyáron megkérem anyut, hogy írjon valamit.

Üdvözlettel: Zsákai Róbert
......

Lehet, hogy a kiszolgáló programjuk is hasonlóan anyuci által íródott :))

No comment.


FIGYELEM !
Elkezdtük ellenôrizni a megjelenítési arányokra vonatkozó kitételeket. Így a felhasználók oldalain elhelyezett html kódok elhelyezésének megfelelôen kerülnek beállításra a megjelenési arányok. Lásd: szabályok


2001. 09. 01. - "Hivatalosan is elindult rendszerünk"

Teszt időszak után elindult a bannercsere rendszer.


TeleBanner.hu

LINKTAR.HU

Powered by Linux   Powered by Perl
Kattints a hirdetésre
Kattints ide

TeleBanner v2.4 © Abyss Software

© 2000-2024 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.